irimibanner2

Glad tysk nationaldag! Schönen Tag der Deutschen Einheit!

I dag, 3 oktober, är Tysklands nationaldag. Den firas till minne av återföreningen av Väst- och Östtyskland som trädde i kraft detta datum år 1990. Tyskarna har ledigt i dag, och eftersom vi på Irimi samarbetar mycket med Tyskland önskar vi dem en glad nationaldag!

Läs mer

Föräldraledighet, ny personal och öppettider

Just nu är det lite rörelse bland vår personal. 1 juni gick vår översättare Anders Warnqvist på föräldraledighet, och vår översättare Sandra Eklund är fortsatt tjänstledig. I slutet av sommaren kommer därför förstärkning till kontoret. 22 augusti börjar översättaren Florian Burmeister som ni senare kommer att kunna läsa om på vår webbsida.

Vårt kontor har öppet hela sommaren men med reducerad kapacitet, framför allt under vecka 28 och 29. Vi erbjuder alltid vår bästa leveranstid, så hör gärna av er med era förfrågningar!

Trevlig sommar önskar Irimi Consulting!

Läs mer

Sandra tjänstledig i 3 månader

Från och med 4 april är vår översättare Sandra Eklund tjänstledig i tre månader för att jobba som labbassistent på företaget Q-Med i Uppsala. Hon kommer att göra immunologiska analyser på Q-Meds avdelning för analysutveckling. Sandra har en doktorsexamen i biokemi och tar nu chansen att jobba inom det hon är utbildad till. Vi önskar henne lycka till och välkommen tillbaka!

Läs mer

Gott nytt översättningsår!

Gott nytt 2016! På Irimi Consulting ser vi detta år fram emot att fortsätta utveckla våra översättningstjänster. I och med nyanställningar förstärkte vi förra året vår översättningskompetens från tyska och engelska, men också med norska och danska och inte minst med vårt nya källspråk finska. Kontakta oss gärna om du vill begära en offert på en översättning från något av dessa språk till svenska. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer

God jul och gott nytt år önskar Irimi Consulting AB

Vi på Irimi Consulting AB vill tacka alla kunder och samarbetspartner vi jobbat med under 2015. Vi ser fram emot fortsatta och nya samarbeten under 2016, och passar på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

Peter, Sandra, Anna, Ylva, Eva och Anders

Läs mer

En till fast anställd översättare på Irimi

Sedan 16 november är Anders Warnqvist fast anställd översättare på Irimi. Anders började jobba hos oss i maj och har sedan dess bidragit med mycket översättarkompetens, och vi hoppas att han kommer fortsätta att trivas hos oss!

Läs mer

Ylva slutar på Irimi Consulting

Ylva Sandberg slutar hos oss vid årsskiftet för att fokusera på sitt jobb som konferenstolk. Ylva bor sedan hösten 2015 i Bryssel och har då jobbat deltid på Irimi på distans. Nu slutar hon som fast anställd, men förhoppningsvis kan vi fortsätta att samarbeta med henne i någon form. Vi önskar Ylva ett stort lycka till i framtiden!

Läs mer

Öppettider under jul och nyår

Kring jul och nyår finns vi tillgängliga alla dagar förutom jul- och nyårsafton med efterföljande helgdagar. 23:e december kommer vi endast att ta emot förfrågningar, men inte utföra något översättningsarbete. Välkommen att höra av dig!

Läs mer

Ännu en fast anställd översättare på Irimi

Eva Billqvist som började hos oss i våras är från och med 4 november fast anställd översättare hos oss. Vi är mycket glada för den kompetens Eva bidrar med till företaget och hoppas att hon även fortsättningsvis ska trivas hos oss!

Läs mer

Nytt telefonnummer till kontoret

Från och med nu har vi ett nytt telefonnummer som går till vårt kontor i Uppsala: 070-719 54 00. Som vanligt går det även bra att mejla oss på irimi@irimi.se.

Glad sommar!

Läs mer
Begär offert